Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/18099
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Suarez Sánchez, Aitor |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2006-11-30 |
dc.identifier.citation | Auleda, J. [et al.]. Determinación de curvas de enfriamiento de zumos para la optimización del proceso de crioconcentración en placa. A: Congreso Español de Ingeniería de Alimentos. "Libro de resúmenes CESIA 2006". Universidad de Córdoba, 2006, p. 93. |
dc.identifier.citation | 84-611-3263-7 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/18099 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universidad de Córdoba |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes |
dc.subject | Frozen fruit juices |
dc.subject | Sucs de fruita |
dc.title | Determinación de curvas de enfriamiento de zumos para la optimización del proceso de crioconcentración en placa |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |