Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/8400

Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Montesinos Seguí, Emilio; Trias Mansilla, Rosalia; Bañeras Vives, Lluís; Francés Ortega, Jesús; Cabrefiga Olamendi, Jordi; Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther
02-10-2013
-Bactericides
-Bacteris de l'àcid làctic
-Lactic acid bacteria
-Productes vegetals -- Conservació
-Plant products -- Conservation
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article
Article - Versió publicada
Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (TECA)
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Montesinos Seguí, Emilio; Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther; Francés Ortega, Jesús; Alemany Agulló, Jaume
Daranas, Núria; Badosa Romañó, Esther; Francés Ortega, Jesús; Montesinos Seguí, Emilio; Bonaterra i Carreras, Anna
Trias Mansilla, Rosalia; Bañeras Vives, Lluís; Montesinos Seguí, Emilio; Badosa Romañó, Esther
Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther; Rezzonico, Fabio; Duffy, Brion; Montesinos Seguí, Emilio