Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/223233
dc.contributor | IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
---|---|
dc.contributor.author | Català, Mar |
dc.contributor.author | Pla Mayor, Eva |
dc.contributor.author | Tomàs Navarro, Núria |
dc.date.accessioned | 2014-02-05T16:02:53Z |
dc.date.available | 2014-02-05T16:02:53Z |
dc.date.created | 2014-01 |
dc.date.issued | 2014-01 |
dc.identifier.citation | Català, M., et al. (2014) Sessions Formatives IRTA de les Millors Pràctiques de Cultiu de l'Arròs. Programa Orígens de Kellogg's |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2072/223233 |
dc.format.extent | 48 p. |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.source | RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya) |
dc.subject.other | Arròs -- Conreu |
dc.subject.other | Arròs -- Adobs |
dc.title | Sessions Formatives IRTA de les Millors Pràctiques de Cultiu de l'Arròs. Programa Orígens de Kellogg's |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.udc | 633 - Cultius i produccions |
dc.embargo.terms | cap |