Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/26324

Health information impact on the relative importance of beef attributes including its enrichment with polyunsaturated fatty acids (omega-3 and conjugated linoleic acid)
Kallas, Zein; Realini Cujó, Carolina; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn
-Fatty acids--Health aspect
-n-3
-CLA
-Consumer preferences
-Meat
-Healthy food
-Dual Response Choice Experiments
-COUNTRY-OF-ORIGIN
-WILLINGNESS-TO-PAY
-CONSUMER CHARACTERISTICS
-PRODUCTION SYSTEMS
-CHOICE EXPERIMENTS
-URUGUAYAN BEEF
-FINISHING DIET
-UNITED-STATES
-RABBIT MEAT
-FOOD SAFETY
-Àcids
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem