Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/251912

Agrupacions musicals obreres a les Terres de l'Ebre : Alcanar 1845­-1930
Mago Gil, Rosa
Escola Superior de Música de Catalunya; Martínez i García, Sílvia
Les agrupacions musicals canareves del segle XIX han estat un referent clau en el desenvolupament de la cultura musical del poble d’Alcanar. Han esdevingut un nexe identitari com a poble i han estat un mitjà d’integració i participació de les classes socials més desfavorides en el fet musical.
Las agrupaciones musicales de Alcanar en el siglo XIX han sido un referente clave en el desarrollo de la cultura musical de dicho pueblo. Han llegado a ser un nexo identitario como pueblo y han sido un medio de integración y participación de las clases sociales más desfavorecidas en el hecho musical.
The nineteen century musical groups have been a key reference in the development of the musical culture in Alcanar. They have become a nexus of identity as people and they have been a means of integration and participation of the most disadvantaged social classes in the musical event.
2015-07-07
78 - Música
Grups musicals -- Alcanar (Catalunya) -- S. XIX
Grups musicals -- Alcanar (Catalunya) -- S. XX
Terres de l'Ebre (Catalunya)
Persones desfavorides
Música -- Aspectes socials
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
47 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PF Rosa Mago Gil.pdf 19.20 MB PDF Projecte final

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters