Aeropuertos y aviación general en España : infraestructura actual y comparativa con países europeos. Modelo de negocio, tipo de gestión, rentabilidad y sostenibilidad económica
Tijero Castro, Diego
Pérez de la Cruz, José Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2016
Descripció: 71 p.
Resum: Según datos de la OACI la aviación general representa el 45% de los pasajeros a nivel mundial y el 90% de los vuelos, esto da una idea de lo importante que se este sector dentro de la aviación en cualquier país. El trabajo analiza la situación actual de la aviación general en España centrándose en el estudio de su infraestructura y el modelo de negocio, el tipo de gestión de los diferentes aeropuertos, aeródromos y helipuertos y de la rentabilidad y sostenibilidad económica de los mismos.
Resum: Segons dades de l'OACI l'aviació general representa el 45% dels passatgers a nivell mundial i el 90% dels vols, això dóna una idea de l'important que es aquest sector dins de l'aviació en qualsevol país. El treball analitza la situació actual de l'aviació general a Espanya centrant-se en l'estudi de la seva infraestructura i el model de negoci, el tipus de gestió dels diferents aeroports, aeròdroms i heliports i de la rendibilitat i sostenibilitat econòmica dels mateixos.
Resum: According to ICAO's statistics, General Aviation represents 45% of passengers and 90% of flights worldwide, this give an idea of how important is General Aviation to the aviation and economy of any country. The thesis analyzes the current situation of General Aviation in Spain focusing on the size of their infrastructure and the business model, type of management in different airports, airfields and helipads and profitability and economic sustainability of the same.
Nota: Bibliografia
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Aeronàutica ; Aeroports ; Espanya



71 p, 996.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2016-07-22, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir