To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/123046
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Guerrero, Ricard |
dc.contributor.author | Berlanga Herranz, Mercedes |
dc.date | 2018-06-18T11:35:05Z |
dc.date | 2018-06-18T11:35:05Z |
dc.date | 2017-12-14 |
dc.date | 2018-06-18T11:35:05Z |
dc.identifier.citation | 1133-3987 |
dc.identifier.citation | 675176 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/123046 |
dc.format | 2 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat de València |
dc.relation | Reproducció del document publicat a: |
dc.relation | Mètode. Revista de difusió de la investigació, 2017, num. 93, p. 120-121 |
dc.rights | cc-by-nc-nd (c) Guerrero, Ricard et al., 2017 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es |
dc.subject | Intoxicació alimentària |
dc.subject | Bosch, Hieronymus, -1516 |
dc.subject | Ergotamina |
dc.subject | Food poisoning |
dc.subject | Ergot |
dc.title | Microbis al·lucinògens: 'les temptacions de sant Antoni', del Bosch |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.description.abstract |