Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/39299

II Workshop on the use of Computed Tomography (CT) in pig carcass classification. Other CT applications: live animals and meat technology, 16-17th April 2009, Monells (Girona), Spain
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina
15-07-2009
Animals--Cria i desenvolupament
Tomografia
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Objeto de conferencia
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
1_Final_Program.pdf 54.84 KB PDF
10_Martin_V_Christensen.pdf 789.3 KB PDF
11_Soeren_Erbou_et_al.pdf 4.373 MB PDF
12_Fabiana_Teran_et_al.pdf 2.062 MB PDF
13_Imma_Boada_et_al.pdf 328.7 KB PDF
14_Pia_M_Nissen_et_al.pdf 882.6 KB PDF
15_Laila_Aass_et_al.pdf 7.812 MB PDF
16_Lutz_Bunger_et_al.pdf 13.15 MB PDF
17_Nicola_Lambe_et_al.pdf 10.12 MB PDF
18_Elly_Navajas_et_al.pdf 8.140 MB PDF
19_Tamas_Donko_et_al.pdf 1.237 MB PDF
2_Participants_Workshop.pdf 8.044 KB PDF
20_Maria_Font_i_Furnols_et_al.pdf 1.253 MB PDF
21_Maiken_S_Schubert.pdf 441.7 KB PDF
22_Bjarne_K_Ersboell.pdf 2.051 MB PDF
23_Thomas_H_Mosbech.pdf 895.6 KB PDF
24_Torunn_T_Haseth_et_al.pdf 1.278 MB PDF
25_Elena_Fulladosa_et_al.pdf 257.4 KB PDF
26_Eva_Santos-Garces_et_al.pdf 983.2 KB PDF
27_Nuria_Garcia-Gil_et_al.pdf 1.316 MB PDF
28_Pierre_Picouet_et_al.pdf 919.6 KB PDF
3_Maria_Font_i_Furnols.pdf 425.1 KB PDF
4_Eli_V_Olsen.pdf 405.3 KB PDF
5_Mathieu_Monziols.pdf 1.721 MB PDF
6_Kim_Matthews.pdf 2.925 MB PDF
7_Gerard_Daumas.pdf 1.429 MB PDF
8_Michael_Judas.pdf 1.010 MB PDF
9_Lars_B_Christensen.pdf 2.310 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem