Implantació d'un ERP a un hospital públic
Llopart Carbó, Arnau
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 138 p.
Resum: Aquest projecte tracta de la implantació del mòdul de Gestió dels Recursos Humans de la tecnologia SAP. En concret s'estudia la versió relativa al Sector Públic que aquest Software ofereix. Per tal de realitzar el Projecte ens fixem en un ens públic determinat com és un Hospital tenint en compte totes les peculiaritats que aquests organismes presenten. Part essencial del Projecte es dedica a la gestió del correcte pagament de la Nòmina i la representació de l'Estructura Organitzativa. Es cobreixen també tots els aspectes que les legislacions vigents imposen en aquests àmbits.
Resum: Este Proyecto trata sobre la implantación del módulo de Gestión de los Recursos Humanos de la tecnología SAP. En concreto se estudia la versión relativa al Sector Público que este Software ofrece. Para la realización del Proyecto nos centramos en un ente público determinado como es un Hospital, donde tenemos en cuenta todas las peculiaridades que estos organismos presentan. Parte esencial del Proyecto versa sobre el correcto abono de la Nómina y la representación de la Estructura Organizativa. Cubriéndose también todos los aspectos que marca la legislación vigente en este ámbito.
Resum: This Project treats on the implantation of the module Management of the Human Resources that uses SAP technology. In concrete it studies the relative version to the Public Sector that this Software offers. For the realization of the Project, we focus in a public organism as it is a Hospital, where have in account all the specialties that these organisms present. Essential part of the Project covers the correct Payroll and the representation of the Organizational Structure. Covering also all the appearances that scores the valid legislation in this field.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Hospitals ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Recursos informatius



138 p, 759.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir