Títol:
|
Efecto de la inmunocastración de cerdos en las características de calidad de canal y carne, los niveles de androstenona y escatol y la composición en ácidos grasos
|
Autor/a:
|
Font i Furnols, Maria; García Regueiro, José Antonio; Díaz López, Isabel; Hortós i Bahí, Maria; Velarde Calvo, Antonio; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Gispert Martinell, Marina
|
Altres autors:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Data de publicació:
|
11-2009 |
Matèries:
|
Porcs -- Cria i desenvolupament Carn de porc -- Qualitat |
Drets:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Pàgines:
|
14 p. |
Tipus de document:
|
Article |
Publicat per:
|
Estrategias Alimentarias
|
Compartir:
|
|