Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4641

Dossier Tècnic. Formació i assessorament al sector agroalimentari, Núm. 10
Varietats de panís
Melè i Grau, Enric; Messeguer, Joaquima; Palaudelmàs, Montserrat; Peñas Civit, Gisela; Salvia i Fuentes, Jordi; Serra i Gironella, Joan
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
08-11-2007
Cereals -- Conreu -- Investigació
Blat de moro -- Varietats -- Experimentació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
24 p.
Artículo
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
dosier_tecnic_10_varietat_panis.pdf 1.640 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Campo, Sonia; Peris Peris, Cristina; Montesinos Barreda, Laura; Peñas Civit, Gisela; Messeguer, Joaquima; San Segundo, Blanca
Melé, Enric; Nadal i Matamala, Anna; Messeguer i Peypoch, Joaquima; Melé-Messeguer, Marina; Palaudelmàs, Montserrat; Peñas, Gisela; Piferrer, Xavier; Capellades, Gemma; Serra, Joan; Pla i de Solà-Morales, Maria