Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4686

Effect of high pressure processing on the microbiology of skin-vacuum packaged sliced meat products: cooked pork ham, dry cured pork ham and marinated beef loin
Garriga Turón, Margarita; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Hugas, M.
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
13-11-2007
Embotits -- Microbiologia
Carn -- Conservació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
17 p.
Informe
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
profitend.pdf 172.6 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Garriga Turón, Margarita; Martín Juárez, Belén; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa
Garriga Turón, Margarita; Martín Juárez, Belén; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.