Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4704

Regulación del proceso de secado de embutidos crudos-curados mediante la aplicación de lógica borrosa (fuzzy logic)
Proyecto de investigación y desarrollo tecnológico. Modalidad P4. Proyectos Coord. Convoc. 1999
Gou, Pere
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Espanya. Ministerio de Ciencia y Tecnología. Dirección General de Investigación
2007-11-15
Pernil -- Anàlisi
Lògica difusa
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
4 p.
Report
         

Full text files in this document

Files Size Format
Regulacion_del_proceso_de_secado.pdf 144.4 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters