Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4894

¿Y después qué? Una visión sobre el legado olímpico en la ciudad acogedora
Vergés de Palma, Jaume
Centre d'Estudis Olímpics
Documento publicado por el CEO-UAB el año 1997 como parte de la colección Working Papers y que fue presentado en la Asignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “Olimpismo, Deporte y Sociedad” durante el curso académico 1996/97. Trata los impactos y repercusiones de un proyecto olímpico de ciudad.
Document publicat pel CEO-UAB l'any 1995 com a part de la col·lecció Working Papers. Va ser presentat a l’Assignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)"Olimpisme, Esport i Societat", durant el curs acadèmic 1996/97. Tracta els impactes i repercussions d'un projecte olímpic de ciutat.
Document published by the CEO-UAB in 1995 as part of the collection Working Papers. It was presented to the Subject Campus of Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)"Olimpisme, Esport i Societat", during the academic year 1996/97. It deals with the impacts and repercussions an Olympic project of city.
1997
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs olímpics -- Gestió i organització
Jocs Olímpics -- Aspectes econòmics
Jocs Olímpics -- Aspectes polítics
Jocs Olímpics -- Urbanisme
Jocs Olímpics -- Aspectes socials
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
21 p.
Documento de trabajo
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;66
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
WP066_spa.pdf 90.82 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem