Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4909

La vigència dels valors olímpics en el discurs periodístic: anàlisi del tractament informatiu dels Jocs Olímpics d’Atlanta a “El Periódico de Catalunya”
Sánchez, Miguel Ángel
Centre d'Estudis Olímpics
Document publicat com a part de la col·lecció Working Papers, que es va presentar a l’Assignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània”, durant el curs 1996/1997. Amb aquesta recerca l’autor pretén descobrir el sistema de valors que es difon a la premsa, concretament a &i&El Periódico de Catalunya&/i&, per analitzar el grau en què els mitjans de comunicació propicien o neguen els valors olímpics que indica el mateix Comitè Olímpic Internacional (COI) en la seva Carta Olímpica.
Documento publicado como parte de la colección Working Papers, que se presentó en la Asignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània”, durante el curs 1996/1997. Con esta investigación el autor pretende descubrir el sistema de valores que se difunde en la prensa, concretamente en &i&El Periódico de Catalunya&/i&, para analizar el grado en que los medios de comunicación propician o niegan los valores olímpicos que indica el mismo Comitè Olímpic Internacional (COI) en su Carta Olímpica.
Document published as part of the collection Working Papers, that was presented to the Campus Subject de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània”, during the 1996/97 academic year. With this research the author tries to discover the system of values that is spread in the press, in particular in the &i&El Periódico de Catalunya&/i&, in order to analyze the degree in which the mass media favor or deny the Olympic values that the International Olympic Committee indicates in its Olympic Letter.
1997
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs olímpics -- Aspectes ètics i morals
Jocs Olímpics 26ns : 1996 : Atlanta
Mitjans de comunicació de massa i jocs olímpics
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
30 p.
Documento de trabajo
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;69
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
WP069_cat.pdf 110.4 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Redondo Apraiz, José Manuel; Vila Esteve, Maria Teresa; Tellez Alvarez, Jackson David; Lopez Gonzalez-Nieto, Pilar; Sánchez, Miguel Ángel