Desplegament dels circuits dedicats de 1 i 10 Gbps entre el PIC i el CERN
Bernabeu i Altayó, Gerard
Senar Rosell, Miquel Àngel, dir.
Pacheco Pages, Andres, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 162 p.
Resum: Aquest projecte consisteix a realitzar el disseny i desplegament d'una connexió entre el Port d'Informació Científica (PIC) i el Consell Europeu per a la Recerca Nuclear (CERN) sobre un circuit dedicat amb una velocitat de transferència de 10 Gbps. En una primera fase el desplegament de la connexió es realitza sobre un circuit dedicat de 1 Gbps. El projecte implica la certificació dels circuits dedicats de 1 i 10 Gbps i el disseny dels plans d'actuació que han de permetre la integració de les noves connexions dins la xarxa i els serveis del PIC.
Resum: Este proyecto consiste en realizar el diseño y despliegue de una conexión entre el Port d'Informació Científica (PIC) y el Consejo Europeo para la Investigación Nuclear (CERN) sobre un circuito dedicado con una velocidad de transferencia de 10 Gbps. En una primera fase el despliegue de la conexión se realiza sobre un circuito dedicado de 1 Gbps. El proyecto implica la certificación de los circuitos dedicados de 1 y 10 Gbps y el diseño de los planes de actuación que deben permitir la integración de las nuevas conexiones dentro de la red y los servicios del PIC.
Resum: This project consists in designing and deploying a connection between the Port d'Informació Científica (PIC) and the European Organization for Nuclear Research (CERN) on a 10 Gbps dedicated circuit. In a first phase the deployment of the connection is made on a 1 Gbps dedicated circuit. The project implies the certification of the 1 and 10 Gbps dedicated circuits and the design of the plans for the integration of the new connections within PIC's network and services.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Transmissió de dades, Sistemes de ; Disseny i construcció



Projecte
162 p, 5.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-08-23



   Favorit i Compartir