Llibres / Capítols de llibre (Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)

 

Publicacions en accés obert derivades de l'activitat investigadora del professorat de la Universitat de Barcelona.

Enviaments recents

Urpí Sardà, Mireia; Llorach, Rafael; Monagas, Maria; Khan, Nasiruddin; Rotchés Ribalta, Maria; Roura Carvajal, Elena; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Estruch Riba, Ramon; Andrés Lacueva, Ma. Cristina
Oleaga, Carlota; Ciudad i Gómez, Carlos Julián; Noé Mata, Verónica; Izquierdo Pulido, María Luz
Garcia Aloy, Mar; Llorach, Rafael; Urpí Sardà, Mireia; Vázquez Fresno, Rosa; Jáuregui Pallarés, Olga; Andrés Lacueva, Ma. Cristina
Muñoz-Torrero López-Ibarra, Diego; Cortés Lucas, Amparo; Mariño Hernández, Eduardo L.
Muñoz-Torrero López-Ibarra, Diego; Riu Aumatell, Montserrat; Feliu José, Carlos

Els materials de recerca de la Universitat de Barcelona (UB) a RECERCAT s'obtenen de les col·leccions de Recerca del Dipòsit Digital de la UB.
Si sou membre de la UB i esteu interessat a publicar materials de recerca contacteu amb dipositdigital@ub.edu o consulteu les indicacions.




Política d’accés obert a la UB