Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/9313
Títol: | Estudio de viabilidad de una cooperativa de acopio y transformación de cacao orgánico en el municipio de San Miguelito, departamento Rio San Juan (Nicaragua) |
---|---|
Autor/a: | Trujillo Cuevas, Cristina |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Iranzo Iranzo, Fco. Jose |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal -Cocoa trade--Nicaragua -Rural development projects--Nicaragua -San Miguelito -Sistemes agroforestals -Cacau -Cacau -- Indústria i comerç -- Nicaragua -Desenvolupament rural -- Nicaragua -- Projectes |
Drets: | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
Tipus de document: | Projecte/Treball fi de carrera o de grau |
Publicat per: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |