To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/121387
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Vila Rigat, Marta |
dc.contributor.author | Bidon-Chanal Badia, Axel |
dc.contributor.author | Egea Puigventós, Àngels |
dc.date | 2018-04-10T10:40:26Z |
dc.date | 2018-04-10T10:40:26Z |
dc.date | 2017-06 |
dc.date | 2018-04-10T10:40:26Z |
dc.identifier.citation | 2013-6692 |
dc.identifier.citation | 672334 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/121387 |
dc.format | 2 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Institut d'Estudis Catalans |
dc.relation | Reproducció del document publicat a: http://revistes.iec.cat/index.php/Terminalia/article/view/142321 |
dc.relation | Terminàlia, 2017, num. 15, p. 57-58 |
dc.rights | cc-by-nc-nd (c) Vila Rigat, Marta et al., 2017 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es |
dc.subject | Gastronomia |
dc.subject | Terminologia |
dc.subject | Gastronomy |
dc.subject | Terminology |
dc.title | La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.description.abstract |