To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/87043
Title: | Behaviour of falling-film freeze concentration of coffee extract |
---|---|
Author: | Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Moreno, Fabian Leonardo; Ruiz Pardo, Yolanda |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Agriculture -Cryoconcentration -Coffee -Average distribution coefficient -Falling-film -Modelling -SUB-COOLED SURFACE -FRUIT JUICES -CONCENTRATION TECHNOLOGY -BIOACTIVE COMPOUNDS -AQUEOUS-SOLUTIONS -SOLUTE INCLUSION -SUGAR SOLUTIONS -HEAT-EXCHANGER -ORANGE JUICE -ICE -Agricultura |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Published by: | Elsevier |
Share: |