To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/89784
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor.author | Derqui, Belén |
dc.contributor.author | Fayos Gardó, Teresa |
dc.contributor.author | Fernández Alarcón, Vicenç |
dc.date | 2016-07-20 |
dc.identifier.citation | Derqui, B., Fayos, T., Fernandez, V. Towards a more sustainable food supply chain: opening up invisible waste in food service. "Sustainability", 20 Juliol 2016, vol. 8, núm. 7. |
dc.identifier.citation | 2071-1050 |
dc.identifier.citation | 10.3390/su8070693 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/89784 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Aspectes socials |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Desenvolupament humà |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Food security |
dc.subject | Food supply |
dc.subject | Food waste |
dc.subject | sustainability |
dc.subject | food waste |
dc.subject | sustainable development |
dc.subject | food supply chain |
dc.subject | food service |
dc.subject | food surplus |
dc.subject | Seguretat alimentària |
dc.subject | Aliments -- Abastament |
dc.subject | Malbaratament d'aliments |
dc.title | Towards a more sustainable food supply chain: opening up invisible waste in food service |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |