Evolution of lipid classes and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract of broiler chickens fed different fat sources at different ages
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
-Avicultura
-Pollastres
-Alimentació
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/223433

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Garcés-Narro, Carlos; Guardiola Ibarz, Francesc; Gasa, Josep; Barroeta, Ana Cristina
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, Alba; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Rodriguez-Sanchez, Raquel; Sala Pallarés, Roser
Verge-Mèrida, Gerard; Barroeta, Ana Cristina; Ferrer, Carlos; Serrano, Tània; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
Bou, R.; Codony, Rafael; Tres, A.; Baucells Sánchez, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc
 

Coordination

 

Supporters