Effects of free-fatty-acid content and saturation degree of the dietary oil sources on lipid-class content and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broilers from 22 to 37 days of age
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, Alba; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
-Acid oil
-Broiler
-Fatty-acid digestibility
-Free-fatty-acid
-Lipid class
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/256512

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Rodriguez-Sanchez, Raquel; Sala Pallarés, Roser
Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Tres, Alba; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
Verge-Mèrida, Gerard; Barroeta, Ana Cristina; Ferrer, Carlos; Serrano, Tània; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Garcés-Narro, Carlos; Guardiola Ibarz, Francesc; Gasa, Josep; Barroeta, Ana Cristina