Degree of Saturation and Free Fatty Acid Content of Fats Determine Dietary Preferences in Laying Hens
Palomar, María; Soler Sanchis, María Dolores; Roura, Eugeni; Sala Pallarés, Roser; Piquer Querol, Olga; Garcés-Narro, Carlos
2021-09-15
-Pollastres -- Nutrició
-Fat source
-Soybean oil
-Palm oil
-Laying hen
-Palatability
-Double-choice
-Preference
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/235681

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Palomar, María; Soler Sanchis, María Dolores; Roura, Eugeni; Sala Pallarés, Roser; Piquer Querol, Olga; Garcés-Narro, Carlos
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Garcés-Narro, Carlos; Guardiola Ibarz, Francesc; Gasa, Josep; Barroeta, Ana Cristina
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, Alba; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Rodriguez-Sanchez, Raquel; Sala Pallarés, Roser
Verge-Mèrida, Gerard; Barroeta, Ana Cristina; Ferrer, Carlos; Serrano, Tània; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
 

Coordination

 

Supporters