Influence of dietary n-3 long-chain fatty acids on microbial diversity and composition of sows' feces, colostrum, milk, and suckling piglets' feces
Llauradó-Calero, Eudald; Climent, Eric; Chenoll, Empar; Ballester Devis, Maria; Badiola Sáiz, Ignacio; Lizardo, Rosil; Torrallardona, David; Esteve-Garcia, Enric; Tous, Núria
-Gestating and lactating sows
-Suckling piglets
-N-3 long-chain fatty acids
-Microbial communities
-Colostrum
-Milk
-Microbial transference
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/271229

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Garcia-Ribera, Sonika; Amat-Bou, Montse; Climent, Eric; Llobet, Marina; Chenoll, Empar; Corripio, Raquel; Ibáñez, Lourdes; Ramon-Krauel, Marta; Lerin, Carles; Universitat Autònoma de Barcelona
Tous, Núria; Marcos, Sofia; Goodarzi Boroojeni, Farshad; Pérez de Rozas, Ana; Zentek, Jürgen; Estonba, Andone; Sandvang, Dorthe; Gilbert, M. Thomas P.; Esteve-Garcia, Enric; Finn, Robert; Alberdi, Antton; Tarradas, Joan
Ramayo-Caldas, Yuliaxis; Ballester Devis, Maria; Sánchez, Juan Pablo; González-Rodríguez, Olga; Revilla Sánchez, Manuel; Reyer, Henry; Wimmers, Klaus; Torrallardona, David; Quintanilla, Raquel
Collazo Cordero, Cyrelys; Abadias i Sero, Mª Isabel; Aguiló-Aguayo, Ingrid; Alegre Vilas, Isabel; Chenoll, Empar; Viñas Almenar, Inmaculada
Badia, Roger; Zanello, Galliano; Chevaleyre, Claire; Lizardo, Rosil; Meurens, François; Martínez, Paz; Brufau de Barbera, Joaquim; Salmon, Henri
 

Coordination

 

Supporters