Effect of Feeding Acid Oils on European Seabass Fillet Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance
Albendea, Paula; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/272870

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, Alba; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Tres, Alba; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
 

Coordination

 

Supporters