To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10459.1/45680

Implantació d'un sistema de votació electrònica de codi lliure
Sánchez Recio, Joan Carles
Universitat de Lleida. Escola Politècnica Superior; Mateu Piñol, Carles
Els recents avenços tecnològics estan afavorint l'entrada en la nostra societat de l'anomenada "democràcia electrònica". Un dels avantatges proposats per aquesta és un canvi de paradigma pel que fa a l'ús de tecnologies en els processos electorals. És en aquest tipus de situacions en les que parlem de vot electrònic. L'entorn de la Universitat de Lleida compleix una sèrie de requisits que fan pensar que la experimentació i progressiva implantació de sistemes de vot electrònic és una fita assolible. Aquest treball tracta sobre l'estudi, adaptació i prova d'un sistema de vot electrònic basat en programari lliure, JFreeVote.
-Criptografia
-Vot electrònic
-004 - Informàtica
L'aplicació o biblioteca de programes que acompanya aquest document està subjecte a una llicència GNU-GPL, amb la qual es permet executar-la, estudiar-la, modificar-la i redistribuir-la sota la llicència GNU-GPL(http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format View
Sánchez.pdf 3.010 MB application/pdf View/Open
Sánchez1.tgz 476.0 KB application/octet-stream View/Open
Sánchez2.tgz 629.2 KB application/octet-stream View/Open

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters