To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10459.1/45724

Atac al problema del logaritme discret mitjançant l'algorisme de Pohlig-Hellman
Fàbrega Sabaté, David
Universitat de Lleida. Escola Politècnica Superior; Miret, Josep M. (Josep Maria)
En els darrers anys, l'ús de les corbes el·líptiques en criptografia basada en el problema del logaritme discret s'ha anat incrementant, degut al fet que garanteixen la mateixa seguretat emprant claus més petites. Tot i això, per tal que una corba el·líptica sigui criptogràficament útil, cal que el seu cardinal satisfaci certes propietats, altrament existeixen atacs que resolen el problema del logaritme discret. En aquest treball de final de carrera s'ha implementat l'atac de Pohlig-Hellman en el grup multiplicatiu d'un cos finit i sobre el grup de punts d'una corba el·líptica.
-Logaritmes
-Criptografia
-Corbes el·líptiques
L'aplicació o biblioteca de programes que acompanya aquest document està subjecte a una llicència GNU-GPL, amb la qual es permet executar-la, estudiar-la, modificar-la i redistribuir-la sota la llicència GNU-GPL(http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Article
         

Full text files in this document

Files Size Format View
Fàbrega.pdf 298.4 KB application/pdf View/Open
Fàbrega.zip 3.424 KB application/octet-stream View/Open

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters