Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/47695

Recubrimientos comestibles enriquecidos en extractos de origen vegetal para la conservación de aguacate fresco cortado: efectos sobre el potencial antioxidante, calidad fisicoquímica y microbiológica.
Sánchez Roca, Elena
Soliva-Fortuny, Robert; Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
El processat no tèrmic sorgeix com alternativa a tractaments convencionals de processat basats en l’aplicació de calor per una millor preservació de les característiques de la fruita fresca. El present treball té com a objectiu l’avaluació de la utilització de recobriments comestibles per a una millor conservació de les propietats antioxidants i estabilitat fisicoquímica i microbiològica de l’alvocat fresc tallat. Per a dur-ho a terme, es va determinar el potencial antioxidant, capacitat antioxidant, color, fermesa, clorofil·les a i b i es va realitzar recomptes microbiològics. El tractament amb diferents recobriments comestibles va augmentar lleugerament el potencial antioxidant global i el contingut en compostos fenòlics dels trossos d’alvocat. Pel que fa a la qualitat microbiològica i fisicoquímica, l’aplicació d’aquests recobriments comestibles també va presentar resultats favorables. La inclusió d’oli essencial de citronel·la va ser un dels compostos clau que van afectar als valors de potencial antioxidant, contingut fenòlic i qualitat microbiològica degut a que aquest oli presenta quantitats rellevants de compostos fenòlics i altres substancies de naturalesa antioxidant.
-Alvocat
-Recobriments comestibles
-Compostos fenòlics
-Activitat antioxidant
-Paràmetres de qualitat
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
esanchezr.pdf 634.2 KB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document