Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/6513
Título:
|
Producció de proteïna de diferents varietats de l´alfals
|
Autor/a:
|
Martínez, Luis; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Alboquers Bosch, Josep; Clúa Samper, David
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Alfals -Producció de proteïna |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Artículo |
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem