Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/6513

Producció de proteïna de diferents varietats de l´alfals
Martínez, Luis; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Alboquers Bosch, Josep; Clúa Samper, David
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Alfals
-Producció de proteïna
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Alboquers Bosch, Josep; Murtra Ferré, Jordi
Alboquers Bosch, Josep; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Barras, Manuel; Cárdenas, Guillermo
Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Alboquers Bosch, Josep; Saus, J.; Millán, J.A.
Clavero Ramírez, Albert; Casañas Artigas, Francesc; Alboquers Bosch, Josep; Bosch Roura, Lluís
Alboquers Bosch, Josep; Clavero Ramírez, Albert; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc