Title:
|
Estabilización proteica de vino Sauvignon Blanc por filtración estabilizante: efecto sobre la fracción molecular
|
Author:
|
Lira, E; Pandolfini, Enzo; Güell, Carme; Medina, Francesc; López, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel
|
Other authors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Subject(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Wine and wine making -Wine and wine making--Filtration -Proteins - Denaturation -Estabilización proteica -Vino -Sauvignon blanc -Filtración -Óxido de zirconio -Vi -- Filtració -Viticultura -Proteïnes--Desnaturalització |
Rights:
|
|
Document type:
|
Article - Published version Conference Object |
Published by:
|
Universidad de Vigo
|
Share:
|
|