Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/199565

Modelización de procesos de membranas aplicados a alimentos modelos y derivados
Echavarría Vélez, Ana Paola
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Ibarz Ribas, Alberto,; Universitat de Lleida
12-07-2012
Filtració
Membranes (Tecnologia)
Enzims
Sistemes model
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
7 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2008FI00584
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
2008 FI00584_Echevarria.pdf 57.46 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Conde Colom, Josep; Echavarría Vélez, Ana Paola; Ibarz Ribas, Alberto; Pagan i Gilabert, Jordi