To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/20742

Projecte de instal lació elèctrica, contra incendis i definició de la maquinària per a una cerveseria amb degustació (BrewPub) de 200/L de capacitat productiva situada a Granollers
López Pérez, Cristina
Auleda Amorós, Josep Maria
This is an electrical, fire project and definition of machinery for a BrewPub with a production capacity of 200 liters located in Granollers. Beers to be offered shall be defined and will be manufactured 400 liters per week.
Aquest és un projecte de instal·lació elèctrica, contra incendis i definició de la maquinària per una cerveseria amb degustació amb capacitat productiva de 200 litres situada a Granollers. Es definiran les cerveses que s'oferiràn i es fabricaran 400 litres setmanals.
Este es un proyecto de instalación eléctrica, contraincendios y definición de la maquinaria para una cerveceria con degustación con una capacidad productiva de 200 litros situada en Granollers. Se definiran las Cervezas que se ofrecerán i se fabricaran 400 litros semanales.
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Enginyeria del medi rural::Maquinària i instal·lacions agroindustrials
-Microbreweries
-Brewing
-Cervesa
-Artesana
-BrewPub
-Procés
-Projecte
-Instal·lacions elèctriques interiors
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Cervera Biedma, Elisabet; López Pérez, Cristina; Pérez Peña, Patricia
Farrús, Mireia; Noguera, Ingrid; Santanach, Francesc; Moré, Quim; López Pérez, Cristina; Appel, Christine
 

Coordination

 

Supporters