Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/39401

Converses en un espai de frontera dialectal : Estudi sobre la transició dialectal en les fronteres comarcals del Priorat i del Baix Camp
Rehues Estivill, Assumpció
Universitat Oberta de Catalunya; Garcia Perales, Vicent
Aquest és un estudi geolingüístic en una àrea de transició entre el català occidental i l'oriental situat entre els límits comarcals del Priorat i el Baix Camp. Els pobles estudiats són Cornudella, Ulldemolins, la Morera, Prades, Capafonts i Arbolí. La descripció lingüística ens permet posar en relleu les convergències i divergències dels parlars dels pobles. L'estudi recull també el lèxic més significatiu de cada població i els mapes amb els resultats.
Este es un estudio geolingüístico en un área de transición entre el catalán occidental y el oriental situado entre los límites comarcales del Priorat y el Baix Camp. Los pueblos estudiados son Cornudella, Ulldemolins, la Morera, Prades, Capafonts y Arbolí. La descripción lingüística nos permite poner de relieve las convergencias y divergencias del hablar de los pueblos. El estudio recoge también el léxico más significativo de cada población y los mapas con los resultados.
Bachelor thesis for the Catalan Language and Literature program on Catalan Philology.
-dialectologia
-isoglossa
-dialectología
-isoglosa
-dialectology
-isogloss
-Dialectology -- TFC
-Dialectologia -- TFC
-Dialectología -- TFC
Aquests materials docents de la UOC estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada 3.0 de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los i comunicar-los públicament sempre que en citeu els autors, la institució que els impulsa (UOC), no en feu un ús comercial i no en feu obra derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem