Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/85416
Títol: | La liberalitzacio del mercat i l’evolucio del consum de carn, 1800-1935 |
---|---|
Autor/a: | Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori; Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes econòmics -Markets -Proveïment -Mercats -Consum -Carn -Escorxador -Ramaderia -Bestiar -Majoristes -Transició Nutricional -Liberalització -Cicles econòmics -Comerç minorista -Carnisseries -Mercats |
Drets: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió presentada Capítol o part de llibre |
Publicat per: | Museu d'Història de Barcelona: Institut de Cultura: Ajuntament de Barcelona |
Compartir: |