Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/376206

An analysis of motivations, benefits and costs for Penedes cava producers
Castrillo López, Chantal; Riba San Agustín, Adriana
Universitat Ramon Llull. Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi
Tutor: Emili Valdero
06-2020
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Enoturisme -- Penedès (Catalunya) -- TFG
Wine tourism -- Penedès (Catalonia)
Vinicultura -- Penedès (Catalunya) -- TFG
Wine and wine making -- Penedès (Catalonia)
Penedès (Vi) -- TFG
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
© L'autor/a
59 p.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
CastrilloC_RibaA.pdf 2.352 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem