Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5204

La publicidad que atenta sobre la dignidad de la persona: la publicidad sexista
Borrás Gracia, Sofía
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències de la Comunicació; Santana, Eva 1972-
Són cada cop més freqüents les retirades de campanyes de publicitat a Espanya provocades per la crispació de determinats col·lectius o particulars al·legant que atempten contra la dignitat de la persona, destacant especialment aquelles que es refereixen a la dona. La innovació i el sortir d’allò que és comú són fonamentals en la professió del publicitari i són les principals armes per cridar l’atenció del públic al que es dirigeixen. Però alhora, els creatius també tenen que prevenir la reacció social que pot perjudicar la imatge de la marca anunciada i fer perdre tot allò invertit en la campanya. En aquesta lluita per preservar la creativitat, les lleis i la ètica marcaran uns límits que no tenen que ser traspassats.
2008-03-10
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses
Publicitat
Sexisme
Creativitat
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
94 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TFC-BORRAS-2008.pdf 852.0 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters