To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/496

Web semántica: RDF y SGBD que lo soportan
Castelló Avilleira, Ana Beatriz
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest treball es fa una breu introducció a la web semàntica i el seu estat actual. S'analitzen els llenguatges que hi ha a la base del munt de recomanacions del World Wide Web Consortium (XML, XML Schema, RDF i RDF Schema) i s'examinen diferents sistemes de gestió de bases de dades que donen suport a les metadades, que són la base de la web semàntica.
En este trabajo se realiza una breve introducción a la web semántica y su estado actual. Se analizan los lenguajes que se encuentran en la base del montón de recomendaciones del World Wide Web Consortium (XML, XML Schema, RDF y RDF Schema) y se examinan diferentes sistemas de gestión de base de datos que dan soporte a los metadatos, que son la base de la web semántica.
This work presents a brief introduction to the semantic web and its current state. It contains an analysis of languages found at the base of the extensive recommendations of the World Wide Web Consortium (XML, XML Schema, RDF and RDF Schema) and examines different database management systems that provide support to metadata, which are the basis of semantic webs.
2010-06-10
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/496
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters