To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1087

L'entorn de les WebQuest com a recurs motivador per a la millora del rendiment d'alumnes amb dificultats d'atenció i amb N.E.E.
Ortiz Robles, María Concepción
Universitat Oberta de Catalunya; Barlam Aspachs, Ramon
A partir de la creació i aplicació didàctica d'una WebQuest en un curs de 4t de Primària s'analitza com i de uina manera pot influir positivament en el rendiment personal i acadèmic del grup d'alumnes, grup que presenta unes característiques acusades de dificultats d'atenció generalitzada, forts desnivells de coneixements, i en el qual es troben alumnes amb necessitats educatives especials (n.e.e.). Les webquest poden ser un bon recurs didàctic per a motivar el treball cooperatiu i la interacció entre alumnes, professors i les tecnologies de la informació i la comunicació.
A partir de la creación y aplicación didáctica de una WebQuest en un curso de 4º de Primaria se analiza como y de qué manera puede influir positivamente en el rendimiento personal y académico del grupo de alumnos, grupo que presenta unas características acusadas de dificultades de atención generalizada, fuertes desniveles de conocimientos, y en el que se encuentran alumnos con necesidades educativas especiales (n.e.e.). Las WebQuest pueden ser un buen recurso didáctico para motivar el trabajo cooperativo y la interacción entre alumnos, profesores y las tecnologías de la información y la comunicación.
Starting from the creation and application of a WebQuest in a 4th grade primary school class we analyze how and in what way this may positively influence the personal and academic performance of the group of students, a group that presents marked characteristics of generalized attention deficit, severe knowledge disparities, and in which we find students with special educational needs (SEN). WebQuests may be a good didactic resource for motivating cooperative work and interaction between students, teachers and information and communication technologies.
-Psychopedagogy
-Co-operation (Psychology)
-Information Technology
-Elementary education
-Psicopedagogia
-Cooperació (Psicologia)
-Tecnologia de la informació
-Educació primària
-Psicopedagogía
-Cooperación (Psicología)
-Tecnología de la información
-Educación primaria
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
Bachelor Thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters