Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/7700

Determinació de diferents compostos bioactius en ingredients naturals per a l'elaboració de bombons funcionals amb beneficis cardiovasculars
Correa Domínguez, Sandra
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
06-06-2008
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Aliments funcionals
Malalties coronàries -- Prevenció
Hipercolesterolèmia -- Tractament
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
36 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2004FI00645
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Memoria 1 detallada.pdf 277.8 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem