La qualitat de la llet segons la modalitat del racionament alimentari dins del sistema de pastura a Menorca

Autor/a

Olives Timoner, Sabina

Otros/as autores/as

Seguí Parpal, Antoni

Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

Fecha de publicación

2009-06-30T17:09:04Z

2012-07-17T08:08:53Z

2009-06-30T17:09:04Z

2012-07-17T08:08:53Z

2009-01

2009-06-30T17:09:04Z



Resumen

En el sector lleter de Menorca, existeix una manca d’informació per a la gestió tècnica de les explotacions. Amb aquest estudi es pretenia descriure el sistema de producció lletera de Menorca i estudiar la producció de llet segons la modalitat del racionament alimentari practicat. L’estudi es va realitzar a 30 explotacions durant la campanya 07/08. Es van tractar les explotacions agrupant-les amb intensives, unifeed i pastura i tradicionals, d’aquesta forma es van analitzar les racions d’estiu i d’hivern subministrades, l’anàlisi de la llet i les relacions entre aquests factors. No es va poder concloure que hi haguessin diferències entre les produccions ni en el contingut nutritiu de les diferents explotacions

Tipo de documento

Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado

Lengua

Catalán

Materias y palabras clave

Llet -- Producció; Bestiar lleter -- Alimentació; 637 - Productes dels animals domèstics, de la caça i de la pesca

Derechos

Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)