Projecte d'implantació d'una almàssera per a una capacitat de 200t d'oli d'oliva verge extra de producció integrada al municipi del Catllar (Tarragona)

Autor/a

Mercadé Virgili, Esteve

Altres autors/es

Jové Vilalta, Josep Maria

Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

Data de publicació

2012-02-02T18:30:15Z

2012-07-17T08:09:16Z

2012-02-02T18:30:15Z

2012-07-17T08:09:16Z

2011-06

2011-06



Resum

L’objecte del projecte és la implantació d’una almàssera per a l’obtenció de 200 t d’oli d’oliva verge extra produït mitjançant producció integrada, ja que aquest mètode és més respectuós amb el medi ambient. En la redacció del projecte, s’han projectat totes les instal·lacions i serveis per al correcte funcionament de l’almàssera, així com tots els documents necessaris per a la seva execució. Finalment, hi ha un estudi econòmic per valorar la viabilitat d’una indústria agroalimentària d’aquestes característiques.

Tipus de document

Projecte/Treball fi de carrera o de grau

Llengua

Català

Matèries i paraules clau

Oli d'oliva--Emmagatzematge; Oli d'oliva--Agricultura sostenible; 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos

Drets

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)