Autor/a

Gasa Falcón, Ariadna

Otros/as autores/as

Odriozola Serrano, Isabel

Universitat de Lleida. Facultat de Medicina

Fecha de publicación

2014-05-16T14:05:13Z

2014-05-16T14:05:13Z

2013-07



Resumen

Avui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre 50 i 500 nanòmetres, la seva elevada àrea d’interfase implica unes característiques que podrien afavorir i presentar molts avantatges pel que fa a la bioaccessibilitat d’alguns compostos beneficiosos per a la salut. A més a més, també milloren moltes propietats físico-químiques de les emulsions (color, aspecte, viscositat etc), punt important per la fabricació de nous productes alimentaris atractius al consumidor.

Tipo de documento

bachelorThesis

Lengua

Catalán

Materias y palabras clave

Tecnologia dels aliments

Derechos

cc-by-nc-nd

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)