Airbnb i Eatwith: L’èxit de les experiències gastronòmiques

Author

Hierro Morancho, Marina

Other authors

Martín Fuentes, Eva

Universitat de Lleida. Facultat de Dret, Economia i Turisme

Publication date

2019-02-26T08:23:19Z

2019-02-26T08:23:19Z

2018-05



Abstract

Aquest treball presenta un estudi realitzat sobre les experiències gastronòmiques seleccionades que s’ofereixen a les webs Airbnb i Eatwith a la ciutat, o voltants, de Barcelona per a saber la procedència dels visitants, la seva satisfacció i què valoren quan descriuen les experiències a les quals han participat, així com la evolució d’aquesta activitat. Es pretén també analitzar i conèixer els usuaris que ofereixen aquestes experiències i les característiques que tenen en comú així com l’aproximació a l’autenticitat que s’ha d’oferir, sent aquesta una de les principals filosofies de l’activitat. S’ha de destacar que per a poder utilitzar el contingut generat per l’usuari s’ha fet una descarrega de dades massiva amb la qual cosa s’ha disposat d’informació de primera mà sobre les experiències gastronòmiques dins de l’economia col·laborativa.

Document Type

Project / Final year job or degree

Language

Catalan

Subjects and keywords

Experiència; Gastronomia; Visitant; Economia col·laborativa; Gastronomia; Turisme gastronòmic

Rights

cc-by-nc-nd

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

This item appears in the following Collection(s)