Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines

Acsa brief : Salut i seguretat alimentària

Autor/a

Marín Sillué, Sònia

Ramos Girona, Antonio J.

Sanchís Almenar, Vicente

Fecha de publicación

2019-03-05T10:40:57Z

2019-03-05T10:40:57Z

2019-01

2019-03-05T10:41:02Z



Tipo de documento

Artículo
publishedVersion

Lengua

Catalán

Materias y palabras clave

Micotoxines; Aliments--Microbiologia

Publicado por

Generalitat de Catalunya, Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Documentos relacionados

Reproducció del document publicat a: http://acsa.gencat.cat/ca/actualitat/butlletins/acsa-brief/micotoxines/

Acsa brief, 2019, vol. 1, núm. 1, p. 1-5

Derechos

cc-by-nc-nd (c) Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)