Diseño de una Central Hortícola con 15 empleados capaz de procesar 516 toneladas de hortalizas al año, el 10% de Tarragona, obteniendo 742.000 productos de IV y V gama. Los objetivos prioritarios de la Central son conseguir un funcionamiento continuo, eficiente, innovador del proceso cumpliendo con la trazabilidad y los controles de calidad fijados. Al concluir el proyecto se ha realizado un estudio económico obteniendo un VAN de 14.563.910, un TIR del 27% y un periodo recuperación de 5 años. Estos parámetros demuestran que la inversión es viable.
Disseny d'una Central Hortícola amb 15 empleats capacitats per processar 516 tones d'hortalisses a l'any, el 10% de Tarragona, obtenint 742.000 productes de IV i V gama. Els objectius prioritaris de la central són aconseguir un funcionament continu, eficient i innovador complint amb la traçabilitat i els controls de qualitat fixats. En finalitzar el projecte, podem veure en l'estudi econòmic els valors del VAN de 14.563.910 €, un TIR del 27% i un període de recuperació de cinc anys. Aquests paràmetres demostren que la inversió és viable.
Design of a Horticultural Central with 15 employees capable of processing 516 tones of vegetables a year, 10% of Tarragona, obtaining 742.000 products of IV and V range. The priority objectives of the Central are to achieve a continuous, efficient, innovative process performance complying with traceability and quality controls set. At the conclusion of the project has been an economic study obtaining a Van 14.563.910, a TIR 27%, and 5 years of period recovery. These parameters show that the project is viable.
Castellano
Hortalisses protecció integrada; Hortalisses de IV gama; Hortalisses de V gama; Central Hortícola; Hortalisses -- Qualitat; Hortalisses -- Agricultura sostenible; Horticultura -- Tortosa (Catalunya)
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Treballs de l'estudiantat [3375]