dc.contributor
Colell Pons, Francesc
dc.contributor
Universitat de Lleida. Escola Politècnica Superior
dc.contributor.author
Barbero Rosell, Marina
dc.date.accessioned
2024-12-05T23:12:14Z
dc.date.available
2024-12-05T23:12:14Z
dc.date.issued
2020-11-04T13:21:28Z
dc.date.issued
2020-11-04T13:21:28Z
dc.identifier
http://hdl.handle.net/10459.1/69773
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10459.1/69773
dc.description.abstract
La idea del present projecte és implementar una restauració amb tots els canvis necessaris per tornar dur a terme l’activitat de central hortofruticola a ple rendiment, els canvis es basaran principalment en la sensorització de les cambres, components (condensadors, evaporadors, etc.).
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.subject
Instrumentació
dc.title
Estudi de restauració d'una cambra frigorífica
dc.type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis