Avaluació del risc de la detecció de residus de sulfatiazole (1,4µg/kg) en mel

Other authors

Departament de Salut

Publication date

2015-12-17T12:13:17Z

2015-12-17T12:13:17Z

2014-05-30



Abstract

Waste in food; Food of Animal Origin


Residuos en alimentos; Alimentos de origen animal


Residus de medicaments; Sulfatiazole; Aliments d'origen animal


El sulfatiazole, com a substància farmacològica del grup de les sulfonamides, està autoritzat per a un ús terapèutic en les espècies productores de carn i llet, amb un límit màxim de residus de 100µg/Kg en carn, vísceres i llet.

Document Type

Report
Published version

Language

Catalan

Subjects and keywords

Aliments d'origen animal - Inspecció; Aliments - Contaminació; Aliments - Manipulació; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food::Foods of Animal Origin; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Contamination; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Analysis; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::alimentos::alimentos de origen animal; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::contaminación alimentaria; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::análisis de alimentos

Publisher

Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Rights

Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

This item appears in the following Collection(s)