To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8565
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Gracia, Azucena |
dc.contributor.author | Pérez y Pérez, Luís |
dc.date | 1995 |
dc.identifier.citation | Gil Roig, José M. [et al.]. "Economic development and food consumption in Mediterraneam countries". Options Méditerranéennes, 1995, Série A nº 26, p. 25-33. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8565 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Food consumption--Mediterranean region |
dc.subject | Mediterraneam Countries |
dc.subject | Food consumption |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Mediterrània (Regió) |
dc.title | Economic development and food consumption in Mediterraneam countries |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |