Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/7095
Título:
|
Chemical basis for the low sensory perception of the Ganxet bean (Phasoleus vulgaris ) seed coat
|
Autor/a:
|
Casañas Artigas, Francesc; Pujolà Cunill, Montserrat; Bosch Roura, Lluís; Sánchez Bell, Esther; Nuez Viñals, Fernando
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària -Sensory evaluation -Common bean -Mongetes del ganxet -- Anàlisi sensorial |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem